kuligastesofi

Hår överallt

Kategori: Skönhet

Alla människor fäller hår och så även killar, män och pojkar. Den stora skillnaden är att tjejers hår är längre, vackrare och logiskt sett därav mer synligt.
 
Jag hade länge haft klagomål på mig för att mina hår låg överallt och det var äckligt. Det tyckte jag också eftersom mina hår är typ en meter långa (håret på huvudet). Det gick så långt att jag fick rådet att börja använda hårnät. Nej, för böveln tänkte jag, det vill jag inte göra! Jag är inte hundra år gammal...än.
 
Men jag var som sagt själv också trött på detta ständiga, naturliga håravfall som hamnade över allt och ingenstans. Under strumporna, i soffan på kläder osv. Det kom till och med ner i Gabbes mage så när han sket så hängde korvarna som konkel och man fick dra ut det förhand. Allt på grund av mitt långa vackra hår..
 
Jag fick nog och en dag hittade jag ett vitt hårnät skräpandes här hemma. Satte på det och det funkade mycket bra. MEN reaktionen jag fick när Tony kom hem var inte så rolig, han gapskrattade och frågade vad fan jag dratt på huvudet. Ja...vad fan hade jag gjort? Hur tänkte jag? Jag hade ju bara lytt en order. Detta gjorde att jag numer bara har håret uppsatt för att slippa håra av mig.
 
 
Ett litet kollage av sexighet.. (hårnätet är lite slappt dock)
 
Jag kände att grabbarna i huset skulle få känna på hur det var att vara i min sits. De tyckte det var hemskt jobbigt och det kliade som om de hade löss. Detta står vi tjejer ut med varje dag. Bara för att vara vackra!
 
 
Århundradets hockeyfrilla.
 
(Observera att jag INTE clipsade på håret på Gabbe, utan jag la det på hans huvud för att undvika att plåga honom)
 
De var måttligt roade som ni kan se på bilderna. Nu är det ingen som klagar på mig mer för vi har nu skapat förståelse för varandras situation.
 
 
Simma aldrig lugnt, var galen!
 
 

Kommentarer

  • Maria säger:

    Det var ett väldigt slappt hårnät. Du får se till att skaffa ett tajtare till nästa gång vi ses:-)

    Svar: Jag vet inte riktigt vad som hänt med det....hahaha
    kuligastesofi.blogg.se

    2012-12-04 | 12:45:23

Kommentera inlägget här: